Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima hayatını asal meydan, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Sevdiklerimiz arasında handikap olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler için can kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Türkiye’de yerel yönetmeliklere göre ne örgülarda yangın bapsı dökmek zorunludur bakacak olursak;

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kadar ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

 Bir konstrüksiyonda veya katlarında kâin her kullanıcı Yangın Merdiveni Kapısı dâhilin, gayrı kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan veya mekânlardan tedavülde olmak zorunda kalınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara doğrudan muvasala katkısızlanması gerekir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla kişi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne sadık açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapılarının ve henüz birkötü yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite katkısızlandığını öğrenmek kabil ana durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında Yangın Kapısı hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın merdiveni dair uzmanlaşmış firmalar, iş ile müntesip uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı yangın kapısı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page